Telefon: 0350-422822
Centru de Remodelare Corporala si Estetica Medicala. Adresa: Str. Dealul Malului Nr. 2, Zona Cetatuia, Ramnicu Valcea.
Locatie Harta
 
 

Extensii gene

Despre genele false :

Genele lungi, bine definite si curbate reprezinta un reper al frumusetii feminine inca din vremea Egiptului antic. In ultimul secol, tendinta spre genele volumetrice s-a accentuat foarte mult, femeile apeland fie la mascara, gene false sau permanent de gene, produse care au revolutionat perceptia asupra frumusetii ochilor.In zilele noastre aplicare genelor false, fie ca sunt fir cu fir, smoc( cu si fara nod) sau de tip banda reprezinta un mod invator de a lungi si indesi semipermanent genele naturale.La mare cautare sunt genele din par natural care nu schimba cu nimic aspectul genelor proprii, acestea fiind potrivite atat pentru machiajul de zi, cat si pentru cel de seara.Genele false realizate dintr-un par natural moale si placut la atingere poate reprezenta alegerea ideala de exemplu pentru femeile care au forma ochilor mica si vor sa adauge un plus de volum acestora.

Inainte de aplicare se ajusteaza genele in functie de forma si marimea ochiului,iar inlocuirea genelor false cazute se face numai de catre un stilist de gene, in cadrul unui retus.Acest aspect asigura montarea corecta si durabilitatea.

geneEste important de stiut ca durata de viata a genelor naturale este intre 60-90 zile, pentru cine doreste sa poarte gene false, pe un timp mai indelungat- chiar si ani intregi- trebuie sa vina la retus la 4-5 saptamani.

Beneficii:

Cel mai mare avantaj al genelor false – pe langa efectul natural este faptul ca ramanem la modul de viata cu care ne-am obisnuit: putem face sport, putem inota, ochii vor ramane intotdeauna perfect conturati.

Pret gene din par natural:

Smoc( cu/fara nod)                                           –  90 Ron

Fir cu fir                                                            – 150  ron

Banda                                                                –  70 Ron

Primul retus -Gratuit, de la al doilea                  – 70 Ron

 

Program de lucru

Luni - Vineri: 10 - 21

Sambata: 10 - 16

Faceti o Rezervare

Trimiteti un e-mail la rezervari@allurespa.ro sau sunati-ne la 0350-422822 pentru a stabili o rezervare precum si serviciile dorite de dvs.

Noutati: Ultimele Tratamente

  • In lupta cu celulita primul si poate unul dintre cei mai importanti pasi il constituie diagnosticarea corecta a tipului de celulita. Este un element esential, in functie de care se poate stabili ulterior tipul de tratamente si terapii de utilizat pentru eradicarea celulitei.Continuare →