Telefon: 0350-422822
Centru de Remodelare Corporala si Estetica Medicala. Adresa: Str. Dealul Malului Nr. 2, Zona Cetatuia, Ramnicu Valcea.
Locatie Harta
 
 

Lifting Facial Nechirurgical

Ce este  Liftingul Facial Nechirurgical si cum functioneaza?

Terapia consta in aplicarea electrozilor bipolari pe capetele muschilor faciali, in scopul remodelarii conturului fetei, indepartarii ridurilor fine din jurul ochilor, a gurii, cele de pe frunte sau dintre sprancene, pentru  reducerea cearcanelor  sau diminuarea barbiei duble .

BENEFICII

Microstimularea reduce procesul de imbatranire prin cresterea circulatiei sanguine si aducerea nutrientilor la muschi si celule .

Realizeaza totodata un excelent drenaj limfatic, ce reface procesul natural celular si imbunatateste functionarea tenului, care devine mai luminos si elastic prin stimularea productiei de colagen .

Cat dureaza tratamentul?

Frecventa recomandata este zilnica, iar efectul de lifting se obtine dupa un tratament consecvent de minim 12 sedinte .

Durata      15 minute

Pret : 40 RON/sedinta

Pachete :

* 5 sedinte + 2 sedinte vacuum facial  bonus

* 10 sedinte + tratament Godess – masca cu aur bonus

Program de lucru

Luni - Vineri: 10 - 21

Sambata: 10 - 16

Faceti o Rezervare

Trimiteti un e-mail la rezervari@allurespa.ro sau sunati-ne la 0350-422822 pentru a stabili o rezervare precum si serviciile dorite de dvs.

Noutati: Ultimele Tratamente

  • In lupta cu celulita primul si poate unul dintre cei mai importanti pasi il constituie diagnosticarea corecta a tipului de celulita. Este un element esential, in functie de care se poate stabili ulterior tipul de tratamente si terapii de utilizat pentru eradicarea celulitei.Continuare →