Telefon: 0350-422822
Centru de Remodelare Corporala si Estetica Medicala. Adresa: Str. Dealul Malului Nr. 2, Zona Cetatuia, Ramnicu Valcea.
Locatie Harta
 
 

Masaj Facial

mfCe este Masajul Facial si cum functioneaza?

Reprezinta unul dintre cele mai apreciate forme de relaxare, cu efecte imediate si extrem de vizibile datorate atat serurilor folosite  cat si stimularii punctelor reflexogene, prin imbunatatirea drenajului limfatic la nivel facial .

Solicitati prin mimica, incruntari si grimase, muschii fetei acumuleaza tensiuni odata cu trecerea timpului, fapt ce duce la aparitia prematura a ridurilor .

BENEFICII

Repetat cu regularitate, masajul facial ajuta la incetinirea procesului de imbatranire, la tonifierea muschilor faciali si la ameliorarea aspectului pielii, prin stimularea circulatiei si oxigenarea celulelor .

Masajul facial include nu doar fata, ci si gatul,decolteul si chiar si capul, iar produsele utilizate sunt cele impuse de tipul de ten (hidratare,tonifiere, etc.)

Cat dureaza tratamentul? 

Durata 20 minute
Pret : 35 RON

Pachete :

* 5 sedinte + o sedinta bonus

* 10 sedinte + o sedinta radiofrecventa faciala  bonus

 

Program de lucru

Luni - Vineri: 10 - 21

Sambata: 10 - 16

Faceti o Rezervare

Trimiteti un e-mail la rezervari@allurespa.ro sau sunati-ne la 0350-422822 pentru a stabili o rezervare precum si serviciile dorite de dvs.

Noutati: Ultimele Tratamente

  • In lupta cu celulita primul si poate unul dintre cei mai importanti pasi il constituie diagnosticarea corecta a tipului de celulita. Este un element esential, in functie de care se poate stabili ulterior tipul de tratamente si terapii de utilizat pentru eradicarea celulitei.Continuare →