Telefon: 0350-422822
Centru de Remodelare Corporala si Estetica Medicala. Adresa: Str. Dealul Malului Nr. 2, Zona Cetatuia, Ramnicu Valcea.
Locatie Harta
 
 

Microcurenti

Ce esteTerapia prin Microcurenti  si cum functioneaza?

Terapia este bazata pe principiul microcurentilor in scopul remodelarii conturului fetei, a imbunatatirii tonusului muscular si  determina accelerararea regenerarii celulare .

BENEFICII

Determina cresterea cantitatii de colagen din derm si propagarea sa in tesuturi determina un puternic efect anti -lifting si antirid, iar prin marirea nivelului energetic celular se intensifica regenerarea tesuturilor, avand ca rezultat o uimitoare intinerire a pielii .

Microcurentii au o actiune cicatrizanta, revitalizanta, cu efecte rapide in reconturarea liniei maxilarului si reducerea barbiei duble .

Cat dureaza tratamentul?

Durata 15 minute

Se recomanda 1-2 sedinte/ saptamana.

Pret : 40 RON

Pachete :

* 5 sedinte + o sedinta radiofrecventa bonus

* 10 sedinte + o sedinta mezoterapie virtuala cu acid hialuronic bonus

Program de lucru

Luni - Vineri: 10 - 21

Sambata: 10 - 16

Faceti o Rezervare

Trimiteti un e-mail la rezervari@allurespa.ro sau sunati-ne la 0350-422822 pentru a stabili o rezervare precum si serviciile dorite de dvs.

Noutati: Ultimele Tratamente

  • In lupta cu celulita primul si poate unul dintre cei mai importanti pasi il constituie diagnosticarea corecta a tipului de celulita. Este un element esential, in functie de care se poate stabili ulterior tipul de tratamente si terapii de utilizat pentru eradicarea celulitei.Continuare →