Telefon: 0350-422822
Centru de Remodelare Corporala si Estetica Medicala. Adresa: Str. Dealul Malului Nr. 2, Zona Cetatuia, Ramnicu Valcea.
Locatie Harta
 
 

Microneedling (terapia Cu Inductie De Collagen)

Ce este Inductia de Colagen si cum functioneaza?

Terapia prin inductia de colagen este o procedura revolutionara care vizeaza probleme estetice ale tenului precum ridurile, hiperpigmentarea, porii dilatati .

Tratamentul cu micro-needle dureaza aproximativ o ora ( include si anestezia topica ), este un procedeu non- invaziv, care  se adreseaza atat domnilor cat si doamnelor si functioneaza pe pricipiul activarii sistemului de regenerare a pielii .

Procedura consta in rularea pe piele, in diferite directii, a unui cilindru prevazut pe suprafata cu aproximativ 550 de ace foarte fine, din inox  pentru a crea incizii in piele atat cat este suficient pentru a stimula producerea de colagen si elastina .

Acele fine si subtiri creaza microcanale prin care sunt induse serurile terapeutice a caror absorbie este imbunatatita de pana la 1000 de ori cand sunt aplicate cu ajutorul microneedling-ului .

Acele chirurgicale de dimensiuni foarte mici sunt resimtite de catre nervii receptori ai pielii ca un stimul al leziunii, provocand un proces de vindecare in cascada .

Celulele din piele elibereaza semnale de crestere catre celulele nediferentiate, dupa intepare, ceea ce duce la raspandirea de celule noi, cum ar fi transformarea fibroblastilor in fibre de colagen si elastina .

Sarcina fibroblastilor este aceea de a migra catre punctele de intrare pentru a inchide rana, iar misiunea lor finala este aceea de a se transforma in fibre de colagen care se integreaza in formatiunea de colagen deja existenta in derma superioara .

Formarea acestor noi fibre (in procent de 100 % ) ingroasa pielea si umple cicatricile atrofiate existente prin formarea unui strat nou de colagen ( neocolageneza ).

Canalele de intepare se inchid foarte repede, fara a forma leziuni ale tesutului, iar pielea se reface in maxim doua zile, ceea ce permite continuarea activitatii profesionale .

BENEFICII:

– disparitia ridurilor profunde;

– ameliorarea pana la disparitie a vergeturilor;

– tratarea cicatricilor atrofiate;

– hidratarea profunda a tenului uscat;

– tratamentul porilor dilatati;

– tratarea acneei, a cicatricilor accidentale si chirurgicale.

Cat dureaza tratamentul?

Durata              130 minute

Se recomanda  5 sedinte, la interval de 14 zile diferenta

Pret : 250 RON

 

Program de lucru

Luni - Vineri: 10 - 21

Sambata: 10 - 16

Faceti o Rezervare

Trimiteti un e-mail la rezervari@allurespa.ro sau sunati-ne la 0350-422822 pentru a stabili o rezervare precum si serviciile dorite de dvs.

Noutati: Ultimele Tratamente

  • In lupta cu celulita primul si poate unul dintre cei mai importanti pasi il constituie diagnosticarea corecta a tipului de celulita. Este un element esential, in functie de care se poate stabili ulterior tipul de tratamente si terapii de utilizat pentru eradicarea celulitei.Continuare →