Telefon: 0350-422822
Centru de Remodelare Corporala si Estetica Medicala. Adresa: Str. Dealul Malului Nr. 2, Zona Cetatuia, Ramnicu Valcea.
Locatie Harta
 
 

Mezoterapie Virtuala

Ce este mezoterapia virtuala si cum functioneaza?

Mezoterapie virtuala = electroporatie + electroforeza

lb25big

Mezoterapia virtuala (Dermoporatia), este o procedura estetica nechirurgicala prin care se realizeaza introducerea de substante active in spatiile interstitiale celulare prin intermediul pielii. Cu ajutorul acestor impulsuri electrice, porii se maresc de circa 400 de ori, iar substantele active ajung direct la receptorii celulari intr-un timp minim si intr-un mod mextrem de eficient. Actiunea terapeutica e directa,iar electroporatia multiplica exponential eficacitatea unei simple aplicari locale. Daca in mod normal, intr-un tratamen bazic  doar 5% dintre ingredientele   produsului ajung in profunzimea pielii, prin electroporatie substantele active penetreaza in proportie de 95 %, cu efecte spectaculoase.

 

Pret : 250 RON

*Tratament facial bazic bonus

Program de lucru

Luni - Vineri: 10 - 21

Sambata: 10 - 16

Faceti o Rezervare

Trimiteti un e-mail la rezervari@allurespa.ro sau sunati-ne la 0350-422822 pentru a stabili o rezervare precum si serviciile dorite de dvs.

Noutati: Ultimele Tratamente

  • In lupta cu celulita primul si poate unul dintre cei mai importanti pasi il constituie diagnosticarea corecta a tipului de celulita. Este un element esential, in functie de care se poate stabili ulterior tipul de tratamente si terapii de utilizat pentru eradicarea celulitei.Continuare →