Telefon: 0350-422822
Centru de Remodelare Corporala si Estetica Medicala. Adresa: Str. Dealul Malului Nr. 2, Zona Cetatuia, Ramnicu Valcea.
Locatie Harta
 
 

Radiofrecventa Bipolara

rffCe este Radiofrecventa Bipolara si cum functioneaza
Trecerea timpului determina subtierea tenului prin pierderea de colagen si elastina.
Rejuvenarea cu radiofrecventa este unul dintre cele mai noi tratamente utilizate in estetica la nivel mondial si actioneaza direct asupra fibroblastilor(celulele pielii responsabile de producerea de elastina si colagen)
Principiul tratamentului consta in aplicarea radiatiilor electromagnetice in straturile cele mai profunde ale pielii pentru a declansa neocolagenarea(procesul de regenerare si reconstructie a fibrelor de colagen).
Rezultatul consta in imbunatatirea starii pielii prin restructurarea graduala a colagenului din profunzime si prin formarea de fibre noi care sa le substituie pe cele vechi.
Beneficii:
– lifting facial
– lifting in jurul ochilor
– lifting gat
– credterea calitatii pielii flaste
– corectia ridurilor fruntii
Terapia cu Radiofrecvente pentru riduri:

Odata cu trecerea anilor pielea isi schimba textura si isi pierde elasticitatea, astfel aparand ridurile. Tehnologia cu radiofrecvente reuseste transmiterea in siguranta si cu precizie a energiei in straturile profunde, pentru a fortifica colagenul existent si pentru a stimula formarea de colagen nou. Pielea devine mai neteda si ridurile dispar.

Cat dureaza tratamentul?

In functie de profunzimea ridurilor, pentru a obtine rezultatele dorite va fi nevoie de 5 – 10 sedinte – durata maxima de 15 minute, fara durere si discomfort, doar cu o usoara senzatie de incalzire. Rezultatele sunt vizibile intr-o luna, insa pielea va continua sa isi imbunatateasca textura si dupa mai multe luni de la tratament.

Pret: 70 RON/ produse Maria Galland
       130 RON/ Radiace Serum Lift – Obey Your Body

Pachete :

* 5 sedinte + o sedinta bonus

* 10 sedinte + tratament Godess masca cu aur bonus

 

Program de lucru

Luni - Vineri: 10 - 21

Sambata: 10 - 16

Faceti o Rezervare

Trimiteti un e-mail la rezervari@allurespa.ro sau sunati-ne la 0350-422822 pentru a stabili o rezervare precum si serviciile dorite de dvs.

Noutati: Ultimele Tratamente

  • In lupta cu celulita primul si poate unul dintre cei mai importanti pasi il constituie diagnosticarea corecta a tipului de celulita. Este un element esential, in functie de care se poate stabili ulterior tipul de tratamente si terapii de utilizat pentru eradicarea celulitei.Continuare →