Telefon: 0350-422822
Centru de Remodelare Corporala si Estetica Medicala. Adresa: Str. Dealul Malului Nr. 2, Zona Cetatuia, Ramnicu Valcea.
Locatie Harta
 
 

Pensat

p

Sprancenele au un rol deosebit in tipologia fetei, pun in evidenta ochii si subliniaza trasaturile. Dat fiind faptul ca pe langa firele de par nedorite,  sprancenele mai au si acele “fire de coroana ” (care, odata smulse, nu mai cresc ) se recomanda ca pensatul sa se execute de catre un estetician cu experienta, pentru a evita influentarea in mod negativ a fizionomiei fetei.

Un pensat corect urmareste linia naturala a sprancenei, ajustand micile imperfectiuni si accentuand trasaturi precum fruntea si ochii.

Regula de aur in pensare  este determinarea formei fetei si fizionomiei, oferind posibilitatea corectarii unui chip mai dur sau a unei figuri copilaresti.

Pret : 20 RON

Vopsit sprancene bonus.

Program de lucru

Luni - Vineri: 10 - 21

Sambata: 10 - 16

Faceti o Rezervare

Trimiteti un e-mail la rezervari@allurespa.ro sau sunati-ne la 0350-422822 pentru a stabili o rezervare precum si serviciile dorite de dvs.

Noutati: Ultimele Tratamente

  • In lupta cu celulita primul si poate unul dintre cei mai importanti pasi il constituie diagnosticarea corecta a tipului de celulita. Este un element esential, in functie de care se poate stabili ulterior tipul de tratamente si terapii de utilizat pentru eradicarea celulitei.Continuare →