Telefon: 0350-422822
Centru de Remodelare Corporala si Estetica Medicala. Adresa: Str. Dealul Malului Nr. 2, Zona Cetatuia, Ramnicu Valcea.
Locatie Harta
 
 

Tratament De Lux Masca Cu Aur

COSM MASK AUR

Ce este Tratamentul Godess –  Masca cu aur si cum functioneaza?

Masca cu aur este un tratament pretios destinat atat doamnelor cat si domnilor cu varsta de peste 35 ani, in scopul de a revigora tenurile obosite, pentru atenuarea ridurilor fine si pentru tenurile cu probleme (acnee, tenuri alergice).

Aurul incetineste pierdere colagenului si elastinei din tesut, stimuleaza regenerarea celulara, combate deteriorarile provocate de radicalii liberi, stabilizeaza imunitatea pielii si reduce semnele imbatranirii.

Aurul are proprieteti antioxidante, antibacteriene si antiinflamatoare, calitati ce-l recomanda in tratarea tenurilor hiperalergice si sensibile. Subtiaza fata prin modelarea conturului, o albeste si-o tonifiaza si are rezultate excelente impotriva petelor de pigmentare.

Masca din aur pur stimuleaza circulatia limfatica, iar pielea devine mai stralucitoare, mai luminoasa si intens hidratata.

Pret : 150 RON/sedinta

Un pensat gratuit bonus

Program de lucru

Luni - Vineri: 10 - 21

Sambata: 10 - 16

Faceti o Rezervare

Trimiteti un e-mail la rezervari@allurespa.ro sau sunati-ne la 0350-422822 pentru a stabili o rezervare precum si serviciile dorite de dvs.

Noutati: Ultimele Tratamente

  • In lupta cu celulita primul si poate unul dintre cei mai importanti pasi il constituie diagnosticarea corecta a tipului de celulita. Este un element esential, in functie de care se poate stabili ulterior tipul de tratamente si terapii de utilizat pentru eradicarea celulitei.Continuare →