Telefon: 0350-422822
Centru de Remodelare Corporala si Estetica Medicala. Adresa: Str. Dealul Malului Nr. 2, Zona Cetatuia, Ramnicu Valcea.
Locatie Harta
 
 

Tratament Masca Din Colagen

mask vino

Ce este Tratamentul Colagen Mask si cum functioneaza?

Masca din colagen marin confera tenului o imbunatatire vizibila, o elasticitate si hidratare intensa. Atenueaza  ridurile, restructureaza si catifeleaza tesutul.

Odata cu inaintarea in varsta, colagenul din corpul uman scade, ajungand ca in  jurul a 45 ani sa reprezinte 75 % din cantitatea optima sanatatii. Acesta este momentul perfect pentru a interveni in cresterea colagenului din dermis cu implicatii in diminuarea ridurilor cu ajutorul mastilor faciale.

Colagenul este bine tolerat de catre toate tipurile de piele, el insusi fiind un produs caracteristic organismului uman (reprezinta 70% din proteinele pielii).

Se recomanda tenurilor mature sau  cu tendinta de ridare.

Pret : 130 RON/sedinta

 

Program de lucru

Luni - Vineri: 10 - 21

Sambata: 10 - 16

Faceti o Rezervare

Trimiteti un e-mail la rezervari@allurespa.ro sau sunati-ne la 0350-422822 pentru a stabili o rezervare precum si serviciile dorite de dvs.

Noutati: Ultimele Tratamente

  • In lupta cu celulita primul si poate unul dintre cei mai importanti pasi il constituie diagnosticarea corecta a tipului de celulita. Este un element esential, in functie de care se poate stabili ulterior tipul de tratamente si terapii de utilizat pentru eradicarea celulitei.Continuare →