Telefon: 0350-422822
Centru de Remodelare Corporala si Estetica Medicala. Adresa: Str. Dealul Malului Nr. 2, Zona Cetatuia, Ramnicu Valcea.
Locatie Harta
 
 

Tratamente Faciale Maria Galland

promo maria gallandMaria Galland

De peste 50 de ani, Maria Galland se dedica unei misiuni aparte:armonizarea frumusetii interioare cu cea exterioara.

Mergand pe principiul ca pielea este “un mozaic de necesitati dintre cele mai diverse”, a carei frumusete trebuie pastrata cu o ingrijire personalizata pentru fiecare femeie, Maria Galland a inceput colaborarea cu un medic dermatolog din Paris, pentru a dezvolta un concept unic – sisteme de tratament care sa corespunda necesitatilor fiecarei zona a pielii.

Produsele Maria Galland nu pot fi gasite oriunde, ci doar in saloanele partenere, hotelurile si spa-urile atent selectionate.

 

Tratament Modelant

Un tratament clasic Maria Galland, care si-a dovedit valoarea de milioane de ori, are la baza o masca minerala cu autoincalzire si actiune in profunzime, disponibila in trei variante : hidratare intensa, anti-aging si pentru tratamentul de reglare a pielii cu defecte.

Ofera nu doar un efect de lifting spectaculos, ci si posibilitatea de tratare a diferitelor probleme din fiecare zona a pielii.

Durata     120 minute

 

Tratament Thallaso

Un tratament eficient, cu beneficiile ingredientilor marini. Masca revigoranta pe baza de alge confera fermitate pielii si asigura o hidratare concentrata si de durata. Toate semnele oboselii dispar – o mini vacanta perfecta pentru pielea dumneavoastra!

Durata     120 minute

 

Tratament Purifiant

Purificare in profunzime a porilor si o stare de bine absoluta. TRATAMENTUL DE PURIFIERE elibereaza pielea de impuritati, conferind tenului un aspect luminos si mat, cu pori vizibil mai fini.

Este un tratament complet de curatire, echilibrare si matifiere a pielii.

Contine trei formule:

– complex  keratolotic ( prin prezenta acidului salicilic si sorbaine);

– complex de curatire si normalizare a tegumentului (prin prezenta Algualane de Zn si vitaminei B6);

-complex matifiant ( prin combinatia kaolinului, oxidului de zinc, silicatului de magneziu si aluminiu).

Durata     120 minute

 

Tratament Cu Masca “cocon”

Acest tratament se reduce la o senzatie extraordinara de relaxare, iar fata este invaluita ca intr-un cocon de o masca placuta, din spuma.

Ideal pentru tenul lipsit de ingrijire.

Durata     120 minute

 

Tratament Infiniblanc

Tratamentul anti-aging in forma sa cea mai plina de stralucire.

Un complex cu putere de iluminare unica decoloreaza semnele de pigmentare pe termen lung si ajuta la obtinerea unui ten armonios si uniform, plin de vitalitate si stralucire.

Durata     120 minute

 

Tratament Profilift

Un tratament intensiv pentru fermitatea pielii, cu un efect incredibil. Umplute dinspre interior, ridurile nu mai par atat de profunde, iar conturul fetei arata ca dupa lifting.

Pentru un chip relaxat, plin de expresivitate si vitalitate.

Tratament dedicat cu precadere tenurilor care si-au pierdut efectiv fermitatea, elasticitatea si tonusul.

Rezultate vizibile surprinzatoare:

– imediat: un ten mult mai radios si mai luminos. Dreneaza toxinele, stimuleaza muschii fetei si pe cei ai gatului, reduce vizibil ridurile superficiale.

– pe termen lung: o piele complet regenerata si oxigenata. Suprafata este mai neteda, ridurile diminuate, trasaturile mai bine conturate.

Durata     120 minute

 

Tratament Modelant Pentru Zona Ochilor

Masca de lifting pe baza de alge, pentru pielea delicata din jurul ochilor, care devine mai ferma si mai neteda.

Durata  20 minute

 

Tratament  Lifting Pentru Zona Ochilor

Tratament pentru ingrijirea ochilor, cu efect revigorant. Pielea sensibila din jurul ochilor este racorita, devine mai ferma si beneficiaza de hidratare optima.

Durata  20 minute

Ca o completare a tratamentelor profesionale executate in salon, recomandam utilizarea  produselor Maria Galland acasa, in formula pentru revanzare, existente in salonul nostru. Recomandarea se va face de catre estetician, respectand necesitatile tipului d- voastra de ten.

Pret incepand de la 120 RON la 230 RON/sedinta

Program de lucru

Luni - Vineri: 10 - 21

Sambata: 10 - 16

Faceti o Rezervare

Trimiteti un e-mail la rezervari@allurespa.ro sau sunati-ne la 0350-422822 pentru a stabili o rezervare precum si serviciile dorite de dvs.

Noutati: Ultimele Tratamente

  • In lupta cu celulita primul si poate unul dintre cei mai importanti pasi il constituie diagnosticarea corecta a tipului de celulita. Este un element esential, in functie de care se poate stabili ulterior tipul de tratamente si terapii de utilizat pentru eradicarea celulitei.Continuare →