Telefon: 0350-422822
Centru de Remodelare Corporala si Estetica Medicala. Adresa: Str. Dealul Malului Nr. 2, Zona Cetatuia, Ramnicu Valcea.
Locatie Harta
 
 

Lipoliza

lipoliza

Ce este lipoliza si cum functioneaza?

Lipoliza ca terapie de remodelare corporala reprezinta procesul de dizolvare a grasimilor localizate in depozite de dimensiuni mici si medii .
Pacientul ideal are o greutate apropiata de cea normala, o dieta sanatoasa si o viata activa.
Lipoliza dizolva acumularile de grasime localizata, care nu pot fi eliminate prin dieta sau sport – barbie dubla, pliuri in zona axilei, grasimea din regiunea de deasupra genunchiului si din interiorul coapselor, “colaceii” in zona spatelui, lipomi, etc. Lipoza este ideala pentru corectarea inegalitatilor rezultate in urma liposuctiei.

La fel ca in liposuctie, cu ajutorul lipolizei se dizolva mai usor tesuturile grase moi decat cele fibroase. De asemenea, datorita structurii celulelor grase, femeile raspund mai bine la tratament decat barbatii.

Lipoliza prin injectii are ca scop eliminarea depozitelor inestetice de grasime, fiind o terapie cu scop unic – acel estetic. Tinteste straturile mai profunde ale pielii, spre deosebire de mezoterapie, care este o procedura de imbunatatire a aspectului de suprafata .

Cat dureaza tratamentul?

In timpul consultatiei premergatoare terapiei se va stabili numarul de sedinte necesar, insa rezultatele apar in general dupa 2 – 3 sedinte. O sedinta de lipoliza dureaza aproximativ 30 minute.. Se poate aplica o crema pentru anesteziere locala. Injectarile se fac cu ajutorul unui ac foarte fin, fiind nevoie de mai multe injectari, la distante de 1, 5 cm. In functie de zona si de tipul problemei tratate, de obicei, pacientul isi poate relua activitatea normala la scurta perioada dupa tratament. Dupa lipoliza hidratarea este esentiala, la fel ca si masarea in fiecare seara a zonei tratate, pe o perioada de doua saptamani. Cu conditia pastrarii unei diete sanatoase si a unui ritm de viata activ, rezutatele lipolizei pot fi permanente.
Se recomanda un pachet de 7-10 sedinte, efectuate saptamanal.
Cu conditia pastrarii unei diete sanatoase si a unui ritm de viata activ, rezutatele lipolizei pot fi permanente.

 

Pret : 150 RON/sedinta

 

Pachet :

* 10 sedinte + o sedinta cavitatie si o sedinta radiofrecventa corporala bonus

 Consultatiile(gratuite) si procedeele sunt efectuate de catre medic estetician cu renume in domeniul chirurgiei plastice.

Program de lucru

Luni - Vineri: 10 - 21

Sambata: 10 - 16

Faceti o Rezervare

Trimiteti un e-mail la rezervari@allurespa.ro sau sunati-ne la 0350-422822 pentru a stabili o rezervare precum si serviciile dorite de dvs.

Noutati: Ultimele Tratamente

  • In lupta cu celulita primul si poate unul dintre cei mai importanti pasi il constituie diagnosticarea corecta a tipului de celulita. Este un element esential, in functie de care se poate stabili ulterior tipul de tratamente si terapii de utilizat pentru eradicarea celulitei.Continuare →