Telefon: 0350-422822
Centru de Remodelare Corporala si Estetica Medicala. Adresa: Str. Dealul Malului Nr. 2, Zona Cetatuia, Ramnicu Valcea.
Locatie Harta
 
 

Mezolift

mezolift

Ce este mezoliftul si cum functioneaza?

Tehnica mezoliftului consta in reintinerirea faciala nechirurgicala-care presupune microinjectarea unui amestec de produse naturale stimulandu-se in acest fel regenerarea tegumentara din profunzime catre suprafata. Mezoliftul se poate aplica pe urmatoarele zone: frunte, colturile ochilor, ridurile de la baza nasului care coboara inspre colturile gurii, ridurile de deasupra buzei superioare, zonele de dinaintea urechii precum si zonele de laxitate mandibulara. De asemenea mezoliftul se poate aplica si pentru ridurile de la nivelul gatului, ale decolteului, precum si pentru partea dorsala a mainilor.

Tratamentul se realizeaza cu ace atraumatice, fara a produce echimoze.

Cat dureaza tratamentul?

Procedura initiala presupune 1 sedinta pe saptamana, timp de o luna si jumatate- doua luni, dar tratamentul este individualizat, protocolul terapeutic stabilindu-se in urma unui consult.Ulterior se recomanda 1 sedinta lunara de intretinere.

 

Pret : 110 Euro/sedinta

 

 Consultatiile(gratuite) si procedeele sunt efectuate de catre medic estetician cu renume in domeniul chirurgiei plastice.

Program de lucru

Luni - Vineri: 10 - 21

Sambata: 10 - 16

Faceti o Rezervare

Trimiteti un e-mail la rezervari@allurespa.ro sau sunati-ne la 0350-422822 pentru a stabili o rezervare precum si serviciile dorite de dvs.

Noutati: Ultimele Tratamente

  • In lupta cu celulita primul si poate unul dintre cei mai importanti pasi il constituie diagnosticarea corecta a tipului de celulita. Este un element esential, in functie de care se poate stabili ulterior tipul de tratamente si terapii de utilizat pentru eradicarea celulitei.Continuare →