Telefon: 0350-422822
Centru de Remodelare Corporala si Estetica Medicala. Adresa: Str. Dealul Malului Nr. 2, Zona Cetatuia, Ramnicu Valcea.
Locatie Harta
 
 

Mezoterapie Corporala

corp

Ce este mezoterapia si cum functioneaza?

Mezoterapia reprezinta metoda medicala de injectare de substante nutritive si vitamine in stratul de grasime si tesut fibros subcutanat, in scopul distrugerii celulitei .

Substantele cel mai des folosite sunt Mesostabyl, L-carnitina, Extract de anghinare, Meliloto si Rutin, Cafeina .

Acest cocktail lipolitic si anticelulitic distruge  depozitele de celulita de pe coapse si abdomen, favorizeaza intinderea si netezirea si accelereaza procesul de scadere in greutate .

Aplicarea tratamentului se realizeaza prin microinjectii putin dureroase care nu necesita timp de recuperare.

Cat dureaza tratamentul?

Tratamentul este indicat incepand cu varsta de 20 de ani si in functie de stadiul celulitei, se recomanda o cura de 8-10 sedinte pentru fiecare zona( o sedinta pe saptamana). Se observa primele imbunatatiri dupa 2-4 sedinte. Ulterior sunt necesare sedinte lunare de mentinere. Zonele care pot fi tratate sunt abdomen, fund (ambele fese), ambii genunchi, coapse sau solduri.

Sedinte: realizate la un interval de 7 – 10 zile, apoi intretinerea la 1 – 2 luni.

Pret: 100 Euro/sedinta

 

Pachete :

* 5 sedinte + o sedinta masaj anticelulitic bonus

* 10 sedinte +o radiofrecventa corporala si un masaj cu ventuza  bonus

 Consultatiile(gratuite) si procedeele sunt efectuate de catre medic estetician cu renume in domeniul chirurgiei plastice.

Program de lucru

Luni - Vineri: 10 - 21

Sambata: 10 - 16

Faceti o Rezervare

Trimiteti un e-mail la rezervari@allurespa.ro sau sunati-ne la 0350-422822 pentru a stabili o rezervare precum si serviciile dorite de dvs.

Noutati: Ultimele Tratamente

  • In lupta cu celulita primul si poate unul dintre cei mai importanti pasi il constituie diagnosticarea corecta a tipului de celulita. Este un element esential, in functie de care se poate stabili ulterior tipul de tratamente si terapii de utilizat pentru eradicarea celulitei.Continuare →