Telefon: 0350-422822
Centru de Remodelare Corporala si Estetica Medicala. Adresa: Str. Dealul Malului Nr. 2, Zona Cetatuia, Ramnicu Valcea.
Locatie Harta
 
 

Ozonoterapie

Ce este Ozonoterapia si cum functioneaza?   ozono

Ozonoterapia, folosita de peste 20 ani in medicina estetica, este o solutie terapeutica cu rezultate de durata, fara riscuri sau efecte secundare.

Ozonoterapia are multiple aplicatii in medicina estetica:

Tratament anticelulitic(celulita este rezultatul distrugerii premature a fibrelor de collagen care asigura rezistenta si elasticitatea pielii: astfel, tesutul adipos devine vizibil dand pielii aspectul de coaja de portocala. Inlocuirea unor strucuri normale cu tesut fibros determina formarea unor nodule. Numeroase studii au demonstrate eficacitatea ozonoterapiei in stoparea evolutiei si in regresia celulitei, cu ameliorarea aspectului de coaja de portocala si reducerea dimensiunilor formatiunilor nodulare.

Adjuvant in curele de slabire-s-au obtinut rezultate bune inclusive la persoanele supraponderale care incercasera in prealabil diferite diete fara success.

Reduce ridurile si vergeturile prin injectarea subcutanata a unor cantitati terapeutice de amestec de ozon si oxygen.

Trateaza acneea, redand pielii un aspect catifelat, fara depozite sau pete.

Imbunatateste vindecarea post chirurgicala, impiedicand aparitia cicatricilor cheloide.

Reduce ectaziile venoase, mai ales la nivelul coapselor si al gambelor.

Amelioreaza simptomatologia din bolile varicoase

 

 

Are rezultate bune in infectiile fungice ale pielii si unghiilor.

Terapia cu ozon este un revigorant excelent al organismului, imbunatatindu-i  randamentul fizic si psihic, functionarea creierului si memoria.

Stimuleaza sistemul intern, crescand rezistenta impotriva infectiilor.

Prin stimularea sistemelor antioxidante ale organismului cu reducerea concentratiei radicalilor liberi, are un efect important anti-ange.

Terapia cu ozon este lipsita de efecte secundare, atata timp cat este aplicata de catre medici specializati si  prin respectarea cu strictete a protocoalelor terapeutice.

Generatorul de ozon OZONOSAN, aflat in dotarea Centrului nostru, este rezultatul a peste 50 ani de cercetare si dezvoltare a companiei Dr. Hansler OZONOSAN din Germania, lider in domeniul utilizarii ozonului in medicina  si igiena.

Cat dureaza tratamentul?

Durata – in functie de aria de lucru.

Pret 

  • O sedinta ozonoterapie antivergeturi       — 130 RON
  • Pachet 10 sedinte                                     — 1000 RON

 

  • O sedinta ozonoterapie lifiting facial        — 150 RON
  • Pachet 10 sedinte                                      — 899 RON

 Consultatiile(gratuite) si procedeele sunt efectuate de catre medic specialist in recuperare medicala si medicina estetica.

bella-contour-page-banner

Program de lucru

Luni - Vineri: 10 - 21

Sambata: 10 - 16

Faceti o Rezervare

Trimiteti un e-mail la rezervari@allurespa.ro sau sunati-ne la 0350-422822 pentru a stabili o rezervare precum si serviciile dorite de dvs.

Noutati: Ultimele Tratamente

  • In lupta cu celulita primul si poate unul dintre cei mai importanti pasi il constituie diagnosticarea corecta a tipului de celulita. Este un element esential, in functie de care se poate stabili ulterior tipul de tratamente si terapii de utilizat pentru eradicarea celulitei.Continuare →