Telefon: 0350-422822
Centru de Remodelare Corporala si Estetica Medicala. Adresa: Str. Dealul Malului Nr. 2, Zona Cetatuia, Ramnicu Valcea.
Locatie Harta
 
 

Peeling Chimic

peeling chimic

Ce este peeling-ul chimic si cum functioneaza?

Reprezinta o tehnica ne- invaziva de exfoliere profunda ce determina o arsura cu adancime controlata la nivelul pielii , urmarind  prin descuamarea si regenerarea tegumentului din straturile profunde obtinerea un aspect intinerit si o atenuare a tuturor imperfectiunilor .

Peelingul chimic  are la baza aplicarea pe piele a unei solutii chimice lichide sau avand o consistenta asemanatoare unei creme. Dupa aplicare solutiei, se lasa un timp pentru a patrunde in piele. Ulterior, in 1 pana la 4 zile, in functie de capacitatea de penetrare a structurilor pielii (aceasta este proprie fiecarei creme), epidermul incepe procesul de exfoliere

Scopul acestei proceduri este de a distruge si indeparta, intr-o maniera controlata si sub supravegherea specialistilor, partile degradate ale tegumentului, pentru a permite accelerarea procesului de regenerare al pielii. Substantele chimice folosite fac parte din categoria celor exfoliante. De asemenea, substantele chimice folosite in cadrul peelingului chimic difera intre ele in functie de profunzimea efectiva a actiunii, precum si in functie de natura chimica a solutiei pe care o au la baza.
Printre factorii care influenteaza capacitatea de penetrare a tesutului de catre substantele chimice se numara: gradul de aciditate al agentului de gomaj, numarul de straturi aplicate, precum si timpul acordat actiunii, inainte ca acidul sa fie neutralizat.

Cat dureaza tratamentul?

Tratamentu dureaza aproximativ 40 minute , iar rezultatele se mentin intre 6 luni si 1 an. Daca se va folosi un tratament de intretinere a fetei, efectul poate fi prelungit.Dupa un an este necesara o repetare a peelingului, nu neaparat 4 sedinte, dar minimum 2 sedinte pe an sunt obligatorii.

 

Pret : 100 Euro/sedinta

 

 Consultatiile(gratuite) si procedeele sunt efectuate de catre medic estetician cu renume in domeniul chirurgiei plastice.

Program de lucru

Luni - Vineri: 10 - 21

Sambata: 10 - 16

Faceti o Rezervare

Trimiteti un e-mail la rezervari@allurespa.ro sau sunati-ne la 0350-422822 pentru a stabili o rezervare precum si serviciile dorite de dvs.

Noutati: Ultimele Tratamente

  • In lupta cu celulita primul si poate unul dintre cei mai importanti pasi il constituie diagnosticarea corecta a tipului de celulita. Este un element esential, in functie de care se poate stabili ulterior tipul de tratamente si terapii de utilizat pentru eradicarea celulitei.Continuare →