Telefon: 0350-422822
Centru de Remodelare Corporala si Estetica Medicala. Adresa: Str. Dealul Malului Nr. 2, Zona Cetatuia, Ramnicu Valcea.
Locatie Harta
 
 

Toxina Botulinica

botox

Ce este toxina botulinica si cum functioneaza?

Prin injectarea toxinei botulinice se blocheaza, in mod reversibil, impulsurile nervoase de la nervi la musculatura faciala, raspunzatoare de ridurile de expresie; astfel, muschii la nivelul carora se injecteaza toxina botulinica se relaxeaza, pielea se intinde, iar musculatura faciala netratata continua sa se contracte normal.

Injectările cu toxina botulinica se pot combina cu injectările de acid hialuronic pentru un efect complex de întinerire faciala.
Cantitatile necesare de solutie sunt variabile in functie de varsta, mimica fetei, numarul si profunzimea ridurilor, zonele afectate, obiceiuri vicioase precum fumatul sau expunera excesiva la soare .
Necesarul de solutie sa stabileste in urma consultatiei prealabile.
In estetica, toxina botulinica se foloseste la nivelul etajului superior al fetei, cel mai frecvent pentru ridurile orizontale de pe frunte, ridurile verticale dintre sprancene, ridurile de la coltul ochiului (“laba gastii”).
Procedura este simpla, sigura si presupune injectarea cu un ac fin a unei cantitati minime de substanta.

Cat dureaza tratamentul?

Tratamentul dureaza 10-15 minute, iar efectul incepe sa apara in aproximativ 7-10 zile post-injectare.btxx

 

hiperhidrozaHiperhidroza (transpiratia in exces)

Ce este hiperhidroza si cum functioneaza?

Hiperhidroza este o afectiune caracterizata prin cresterea anormala a secretiei sudorale .Hiperhidroza poate fi generalizata (afecteaza intreg corpul )sau localizata (limitata la anumite regiuni precum axila, talpile, palmele).

Toxina botulinica blocheaza transmiterea impulsului nervos catre glandele sudoripare si opreste pentru o perioada de sase luni transpiratia la nivelul injectarii. In aproximativ doua zile efectul acestui tratament pentru transpiratie excesiva va fi instalat prin minimizarea si disparitia procesului de transpiratie.

Substanta se introduce cu un ac foarte fin, intraepidermal, aceasta dispersandu-se de la zona injectata pe o raza de cca 0,5 cm producand paralizia fibrelor musculare ale glandelor sudoripare din aceasta zona.

Tratamentul este eficient si lipsit de efecte secundare .

Cat dureaza tratamentul?

Sedinte: realizate la un interval de 6 pana la 10 luni, dupa care se recomanda o noua injectare.

Pret :

pret toxiii

 

 

 Consultatiile(gratuite) si procedeele sunt efectuate de catre medic estetician cu renume in domeniul chirurgiei plastice.

Program de lucru

Luni - Vineri: 10 - 21

Sambata: 10 - 16

Faceti o Rezervare

Trimiteti un e-mail la rezervari@allurespa.ro sau sunati-ne la 0350-422822 pentru a stabili o rezervare precum si serviciile dorite de dvs.

Noutati: Ultimele Tratamente

  • In lupta cu celulita primul si poate unul dintre cei mai importanti pasi il constituie diagnosticarea corecta a tipului de celulita. Este un element esential, in functie de care se poate stabili ulterior tipul de tratamente si terapii de utilizat pentru eradicarea celulitei.Continuare →