Telefon: 0350-422822
Centru de Remodelare Corporala si Estetica Medicala. Adresa: Str. Dealul Malului Nr. 2, Zona Cetatuia, Ramnicu Valcea.
Locatie Harta
 
 

Umplere Cearcane

cearcane

Ce este albirea cearcanelor si cum functioneaza?

Cauzele aparitiei cearcanelor sunt variate si depind de mai multi factori (inclusiv stresul fizic si psihic contribuie la accentuarea acestei conditii).

Caracteristicile histologice ale cearcanelor sugereaza ca potentiale cauze:

– pigmentarea excesiva este una dintre cauzele frecvente ale aparitiei cearcanelor si este legata de o melanicitoza cutanata (inestetism care se manifesta ca un semicerc intunecat sub ochi).

– hemostaza si vascularizarea. Avansarea in varsta si oboseala dublata de stres determina un blocaj al circulatiei sangelui in zana infraorbitala, insotita de colorarea tipica,usor movalie, a cearcanelor.

– imbatranirea cutanata si expunerea la razele UV. De-a lungul timpului, colagenul si elastina prezente intr-un strat foarte subtire in pleoapa inferioara sufera modificari dupa expunerea la radiatii UV si datorita procesului degenerativ natural al pielii.

– hiperpigmentarea post inflamatorie secundara. Fenomenul este cauzat de o dermatica atopica, caracterizata de o piele uscata si cu eczema a carei cauza este o alergie de contact.

– edemul periorbital. Regiunea suboculara este asemanatoare unui burete care ajuta la acumularea de lichid in caz de edem local. Acea umflatura este cauzata atat de edem, cat si de alegii, ceea ce duce la o slabire a vascularizarii zonei respective.

– laxitatea cutanata (subtierea pielii din jurul ochilor si deshidratarea). Subtierea dermului se datoreaza scaderii numarului si activitatii fibroblastelor producatoare de colagen, a glicozaminoglicanilor, fibrelor elastice, fibrelor reticulare si glicoproteinelor.

Un alt factor important il reprezinta deshidratarea.

 

 

RedensityUn gel unic si diferit special creat pentru tratarea zonei ochilor

  • Putin higroscopic -> minimizeaza riscul de edeme, fara efect Tyndall
  • Profil vascoelastic ideal
  • Proprietati mecanice specifice -> presiune minima pe tesuturi
redensity

Tratamentul

1

Cui se adreseaza ?

Incepand cu varsta de 30 de ani, peste 50% dintre femei sunt preocupate de cearcane: “Arat trista” / “Arat obosita” / “Arat ca si cum nu as fi dormit”

2

Ce trateaza ?

Ο Cearcane
Ο Diformitati ale santului lacrimal
Ο Pungi minimal palpebrale

cand se poate folosicand se poate folosi

3Ο Acid hialuronic 15 mg/g- o concentratie ideala, dozata optim, propritati de raspandire optima, pentru rehidratarea si redensificarea dermului.
Ο Complex dermo-restructurant :
– 8 aminoacizi (Glycine, Lysine, Threonine, Proline + Isoleucine, Leucine, Valine, Arginine)
– 3 antioxidanti (Glutathion, N-acetyl-L-cysteine, Alphalipoic acid)
– 2 minerale (zinc si cupru) si
– vitamina B6
Ο Lidocaina – pentru un confort sporit al pacientului in timpul injectarii.
    Cat dureaza tratamentul?Acidul hialuronic (substanta naturala biodegradabila ) reprezinta cea mai simpla si eficienta metoda de indepartare a cearcanelor  cu efect vizibil imediat .Procedura dureaza putin si nu presupune complicatii, efectele fiind instaurate timp de 6 luni . 
Pret : 200 Euro
 Consultatiile(gratuite) si procedeele sunt efectuate de catre medic estetician cu renume in domeniul chirurgiei plastice.

Program de lucru

Luni - Vineri: 10 - 21

Sambata: 10 - 16

Faceti o Rezervare

Trimiteti un e-mail la rezervari@allurespa.ro sau sunati-ne la 0350-422822 pentru a stabili o rezervare precum si serviciile dorite de dvs.

Noutati: Ultimele Tratamente

  • In lupta cu celulita primul si poate unul dintre cei mai importanti pasi il constituie diagnosticarea corecta a tipului de celulita. Este un element esential, in functie de care se poate stabili ulterior tipul de tratamente si terapii de utilizat pentru eradicarea celulitei.Continuare →