Telefon: 0350-422822
Centru de Remodelare Corporala si Estetica Medicala. Adresa: Str. Dealul Malului Nr. 2, Zona Cetatuia, Ramnicu Valcea.
Locatie Harta
 
 

Bun venit !

sig8aniCu cei aproape 200 mp utili, Salonul Allure Spa este probabil cel mai mare salon de acest tip din Ramnicu Valcea. Suntem convinsi ca si cele mai pretentioase dintre dumneavoastra vor gasi in gama noastra de servicii acel “ceva” ce va va aduce din nou zambetul pe buze. Pentru ca tu esti frumoasa, noi ne straduim sa te mentinem asa! Te rugam sa vizitezi in amanunt websitul pe care tocmai ai intrat ca sa descoperi ca intr-adevar in Ramnicu Valcea exista un salon care ofera o gama completa de solutii de intretinere corporala si estetica. Am investit in aparatura si tehnologii de ultima generatie pentru ca tu, clienta noastra sa ne treci din nou pragul cu drag. Iar daca te intrebi cum stam la capitolul “preturi” te invitam sa arunci o privire pe tarife, pe site-ul nostru.

  • Incepand cu 01.06.2015, venim in intampinarea confortului dumneavostra cu o noua parcare privata – capacitate 15 autoturisme.

Program de lucru

Luni - Vineri: 10 - 21

Sambata: 10 - 16

Faceti o Rezervare

Trimiteti un e-mail la rezervari@allurespa.ro sau sunati-ne la 0350-422822 pentru a stabili o rezervare precum si serviciile dorite de dvs.

Noutati: Ultimele Tratamente

  • In lupta cu celulita primul si poate unul dintre cei mai importanti pasi il constituie diagnosticarea corecta a tipului de celulita. Este un element esential, in functie de care se poate stabili ulterior tipul de tratamente si terapii de utilizat pentru eradicarea celulitei.Continuare →