Telefon: 0350-422822
Centru de Remodelare Corporala si Estetica Medicala. Adresa: Str. Dealul Malului Nr. 2, Zona Cetatuia, Ramnicu Valcea.
Locatie Harta
 
 

Fillere / Acid Hialuronic

 

Ce este acidul hialuronic si cum functioneaza?

Acidul Hialuronic (HA) este o proteina care se gaseste in mod natural in intreg corpul uman, mai precis in fiecare tesut(este o componenta organica foarte versatila).

Injectarea cu acid hialuronic reprezinta o modalitate facila si cu rezultate instantanee de remodelare faciala (exemplu-marire buze).

Atunci cand este tanara, pielea produce in mod natural acid hialuronic, dar odata cu procesul de imbatranire cronologica, aceasta productie scade, drept pentru care este necesar aportul aceastei substante indispensabila pentru calitatea  pielii .Motivul pentru care evidentiem capacitatea anti-imbatranire a acidului hialuronic este insasi proprietatea acestuia de a oferi pielii o hidratare profunda prin angajarea moleculelor de apa ( absoarbe mai mult de 1000 de ori greutatea sa in apa).S-a demonstrat clinic ca acidul hialuronic este capabil sa stimuleze productia de colagen si elastina din celulele fibroblastice ale pielii, contribuind la reintinerirea fiziologica a tenului.

Efectul unui filler este vizibil imediat dupa injectare, dar rezultatul final se obtine dupa doua saptamani (timp necesar pentru ca substanta sa retina apa).

 

BENEFICII (corectarea urmatoarelor linii faciale-riduri):

– ridurile frontale;

– ridurile dintre sprancene;

– ridurile periorale (cele verticale de deasupra gurii );

– ridurile mimicii (ridurile surasului);

– ridurile nasolabiale;

– ridurile contur ale buzelor;

– ridurile din coltul gurii (comisurii).

acid hya

Gama Juvéderm Ultra de la Allergan cuprinde o paleta de produse pe baza de acid hialuronic pentru umplerea ridurilor, a cutelor si pentru infrumusetarea si reintinerirea intregii fete.

Produsul din Gama Juvéderm Ultra care iti poate aduce zambetul pe buze la propriu este Juvéderm Ultra Smileprimul  gel pe baza de acid hialuronic destinat buzelor si zonei gurii, care contine un anestezic local numit lidocaina (0,3%), ceea ce asigura confortul tau atat in timpul interventiei, cat si post-tratament.

Juvéderm Ultra Smile iti ofera un look natural si satisfactia de a te simti implinita si din nou tanara fara dureri si cu efecte estetice rezistente pe termen lung.

Imbunatatirea conturului buzelor, definirea si marirea volumului acestora in scopul asigurarii  simetriei estetice, tratarea ridurilor de expresie si a cutelor din jurul buzelor sunt doar cateva dintre minunile pe care Juvéderm Ultra Smile le poate face pentru o zona atat de sensibila precum cea a gurii.

Juvéderm Ultra Smile
se administreaza injectabil de catre medicul tau estetician, nu produce disconfort nici in timpul interventiei, nici dupa aceasta si intra cu usurinta in piele.

Spre deosebire de alte produse din materiale granulate, textura fina in varianta acid hialuronic 3D matrix permite conferirea unui aspect si a unei consistente naturale.

juvederm_smile

Dovada a efectelor sale deosebite din punct de vedere estetic sta un sondaj realizat in 2010 la nivel international in randul pacientelor care au folosit produsul Juvéderm Ultra Smile. Potrivit rezultatelor, 97% dintre ele au fost satisfacute de aspectul natural al buzelor.

 

Juvederm Ultra 2– este potrivit pentru injectarea a linilor faciale medii, depresiuni in piele si zonele suboculare, de asemenea se utilizeaza si pentru conturul buzelor.

 

 

 


Juvederm Ultra 3– este utilizat mai mult in diversitate pentru conturarea si voluminizarea liniilor faciale medii-profunde si depresiuni in piele, de asemenea putand fi utilizat si pentru a mari volumul buzelor si conturarea lor.

Ultra3

 

aaaaaaaaaa

 Consultatiile(gratuite) si procedeele sunt efectuate de catre medic estetician cu renume in domeniul chirurgiei plastice.

Program de lucru

Luni - Vineri: 10 - 21

Sambata: 10 - 16

Faceti o Rezervare

Trimiteti un e-mail la rezervari@allurespa.ro sau sunati-ne la 0350-422822 pentru a stabili o rezervare precum si serviciile dorite de dvs.

Noutati: Ultimele Tratamente

  • In lupta cu celulita primul si poate unul dintre cei mai importanti pasi il constituie diagnosticarea corecta a tipului de celulita. Este un element esential, in functie de care se poate stabili ulterior tipul de tratamente si terapii de utilizat pentru eradicarea celulitei.Continuare →