Telefon: 0350-422822
Centru de Remodelare Corporala si Estetica Medicala. Adresa: Str. Dealul Malului Nr. 2, Zona Cetatuia, Ramnicu Valcea.
Locatie Harta
 
 

Epilare permanenta LHE

 

CE ESTE EPILAREA PERMANENTA LHE® SI CUM FUNCTIONEAZA?radian

LHE(Light & Heat Energy) este, in prezent, cea mai eficienta fototerapie in domeniul medical si estetic.

Caracteristicile sale de siguranta si flexibilitate ii permit utilizarea intr-o gama larga de aplicatii, precum epilarea pe termen lung, intinerirea pielii si tratamentul psoriazisului si cuperozei. In anii ’80 a fost dezvoltata o noua metoda de tratament pe baza de lumina, numita fototermoliza selectiva.

LHE duce mai departe principiile fototermolizei selective prin utilizarea duala a energiei luminoase si termice. Tehnologiile ce folosesc Laser-ul precum si Intense Pulsed Light(IPL, SPL, NCPL, etc) se bazeaza doar pe energia luminoasa pentru a efectua modificari clinice. Pentru ca energia termica, in loc sa fie utilizata, este filtrata, este nevoie de o intensitate foarte mare a radiatiei, pentru a fi clinic eficace, astfel incat se impun tehnici speciale de racirev a pielii si de protejare a pacientilor fata de arsuri. Deoarece utilizeaza conjugat ambele tipuri de energie, luminoasa si termica, la nivele reduse, tehnologia LHE este mult mai eficienta si foarte sigura.

TRATAMENTE NECESARE

Firul de par are 3 faze de crestere:
• faza de crestere activa (anagen),
• faza de regresie, cand cresterea este oprita (catagen)
• faza de pauza, cand parul este in pregatire pentru o noua crestere(telogen).

Ca si alte metode care folosesc lumina pentru reducerea parului (laser sau IPL), tratamentul este eficient doar in faza anagena. La un anumit moment, numai un anumit procent de foliculi se afla in faza de crestere activa;de aceea tratamentul va necesita cateva proceduri efectuate la 4-6 saptamani una de cealalta, pentru a fi cat mai eficiente. In general tratamentul se incheie dupa 5-7 sedinte.

PROCEDURA ESTE DUREROASA?
LHE este foarte usor de tolerat, aparatul nostru LHE  by Mistral Radiancy ,fiind de cea mai noua tehnologie. Are un dispozitiv de autoracire care protejeaza pielea inconjuratoare, in timp ce permite luminii sa penetreze foliculul pilos. Procedura este resimtita ca o piscatura de tantar.

CAT DUREAZA UN TRATAMENT?
LHE-ul este foarte eficient, durata procedurii depinzand de dimensiunea ariei de tratat;in general dureaza cca.10-30 minute. Pentru arii extinse (picioare lung) timpul unei sedinte este mai indelungat (60-80 minute).

CARE ESTE DIFERENTA DINTRE LHE SI LASER?
Reducerea parului atat cu LHE cat si cu laser se bazeaza pe acelasi principiu : trimiterea de energie luminoasa catre foliculul pilos;
• laserul emite doar o singura lungime de unda si foloseste un mic fascicul de lumina per puls,
• LHE emite un spectru de lungimi de unda si foloseste un fascicul mai larg per puls. Aceasta face LHE mai eficient decat laserul.

PROCEDURA
Inaintea sedintei de tratament trebuie evitata expunerea solara precum si epilarea prin smulgere (ceara etc.).
Firele de par se aduc la 1 -2 milimetri de la nivelul pielii  prin radere (cu aproximativ 5-6 zile inaintea efecturarii procedurii )sau prin taiere cu foarfeca in seara dinaintea tratamentului.
Pacienta simte o “piscatura de tantar” in momentul aplicarii flash-ului luminos.Se fac cateva treceri succesive pe zonele tratate.
Pielea poate fi rosie in zona tratata pentru cateva ore, dupa care roseata dispare complet.
Se evita expunerea solara sau baia fierbinte in ziua tratamentului .
Se vor folosi creme cu factor de protectie solara in zilele urmatoare tratamentului in cazul expunerii la soare.
Firele cad singure la 7-10 zile dupa tratament.

CONTRAINDICATII
Pacientele gravide sau cele care alapteaza vor evita tratamentul.
Pacientii cu boli fotosensibile ( lupus eritematos disemnat) sau cei ce consuma medicamente fotosensibilizante nu efectueaza tratamentul.
Nevii pigmentari vor fi protejati pe toata durata tratamentului.
Zonele tatuate nu vor fi tratate.
Pacientii care au facut plaja sau solar in ultimele 2 saptamani vor evita tratamentul ( risc de arsura)

epilare

Acceseaza pagina ,,PROMOTII” pentru a beneficia de ofertele noastre lunare.

* 10% discount pentru orice clienta noua adusa (reducerea se calculeaza din zona efectuata de clienta noua)

 

 

Program de lucru

Luni - Vineri: 10 - 21

Sambata: 10 - 16

Faceti o Rezervare

Trimiteti un e-mail la rezervari@allurespa.ro sau sunati-ne la 0350-422822 pentru a stabili o rezervare precum si serviciile dorite de dvs.

Noutati: Ultimele Tratamente

  • In lupta cu celulita primul si poate unul dintre cei mai importanti pasi il constituie diagnosticarea corecta a tipului de celulita. Este un element esential, in functie de care se poate stabili ulterior tipul de tratamente si terapii de utilizat pentru eradicarea celulitei.Continuare →