Telefon: 0350-422822
Centru de Remodelare Corporala si Estetica Medicala. Adresa: Str. Dealul Malului Nr. 2, Zona Cetatuia, Ramnicu Valcea.
Locatie Harta
 
 

Bronzare Organica

Ce este Bronzarea Organica si cum functioneaza?

Reprezinta cea mai spectaculoasa  si sigura metoda de a obtine un bronz intens in doar 10 minute.

Bronzarea Organica pe baza de DHA actioneaza asupra straturilor superficiale ale pielii ca un fond de ten, atenuand petele, venele prea vizibile, vergeturile si alunitele.

Interactiunea dintre DHA si aminoacizii de la suprafata pielii genereaza pigmentarea primului strat de celule, obtinandu-se astfel delicioasa culoare ciocolatie a bronzului.Culoarea este perfect uniforma pe intreg corpul si nu are limite in ceea ce priveste tipul de piele, caci de bronzul organic poate beneficia chiar si cel mai palid ten.

Procedura de bronzare organica se face cu ajutorul pistolului de pulverizare.Solutia este non-toxica, cu miros placut, nu pateaza hainele.

BENEFICII:

– realizeaza un bronz  ciocolatiu superb, uniform;

– confera hidratare prin aportul de ulei de ricin(binecunoscut pentru proprietatile sale asupra epidermei);

– solutia pe baza de DHA este 100% naturala, imbogatita cu Aloe Vera si Vitamina A si se poate aplica inclusiv pacientilor cu probleme de hiperpigmentare;

– actioneaza ca un fond de ten, atenuand imperfectiunile (alunite, vergeturi,cicatrici)si diminuand aspectul inestetic al celulitei.

Cat dureaza tratamentul? 

boO sedinta de bronzare organica dureaza  10-15 minute, timp in care solutia este pulverizata pe corp cu ajutorul unui dispozitiv special, un aparat de bronzare manual.

Dat fiind faptul ca celulele de la suprafata pielii au un ciclu de viata de la 7 pana la 9 zile, intensitatea bronzului se pierde treptat, fara a ramane pete.

Aplicarea solutiei poate fi repetata fara nici un risc, de cate ori se doreste.

Se recomanda o sedinta pe saptamana pentru a se mentine un bronz optimal.

In pretul sedintei de bronzare organica este inclus si peeling-ul profesional, absolut necesar inaintea acestei proceduri, in scopul exfolierii celulelor moarte si maximizarii efectului unui bronz spectaculos.

Pret : 60 RON/sedinta

 

Program de lucru

Luni - Vineri: 10 - 21

Sambata: 10 - 16

Faceti o Rezervare

Trimiteti un e-mail la rezervari@allurespa.ro sau sunati-ne la 0350-422822 pentru a stabili o rezervare precum si serviciile dorite de dvs.

Noutati: Ultimele Tratamente

  • In lupta cu celulita primul si poate unul dintre cei mai importanti pasi il constituie diagnosticarea corecta a tipului de celulita. Este un element esential, in functie de care se poate stabili ulterior tipul de tratamente si terapii de utilizat pentru eradicarea celulitei.Continuare →