Telefon: 0350-422822
Centru de Remodelare Corporala si Estetica Medicala. Adresa: Str. Dealul Malului Nr. 2, Zona Cetatuia, Ramnicu Valcea.
Locatie Harta
 
 

Diagnoza Corporala

Allure101_resizeCe este Diagnoza Corporala si cum functioneaza?

Aparatul profesional B100 este un analizator corporal performant, computerizat, care indica cu precizie excesele din organism. In urma diagnosticarii va putem stabili cu precizie ce tip de tratament si terapii sa alegeti pentru cele mai bune rezultate in remodelarea corporala.

Actioneaza pe baza de Bio Impedanta Electrica (BIA), calculand minutios si cu precizie raporturile intre masa grasa, masa musculara si masa de lichide din organism. Practic rezistenta la curentul special care traverseaza corpul este cea care ofera informatiile care vor ajuta in stabilirea unui tratament de remodelare corporala corect.

BENEFICII – determina:

 – excesul de grasime din organism;

– excesul de apa din organism;

– necesar caloric zilnic (calculat in functie si de necesarul de calorii pentru efectuarea activitatilor zilnice, tinandu-se cnt de tipul de activitate fizica efectuat: lejer, mediu, intens);

– masa celulara (reprezinta raportul dintre masa musculara si apa totala, necesar pentru a afla daca exista sau nu carente musculare);

– apa totala (intracelulara si extracelulara);

– masa musculara;

– masa grasa.

Pentru un plus de precizie in analiza corporala, analizorul B100 ofera si posibilitatea masurarii pliurilor. Plicometria ofera informatii despre masa grasa corporala si o imagine totala mai completa asupra masei totale corporale.

Rezultatele analizei corporale vor identifica problemele corporale si astfel veti putea stabili un program de remodelare corporala adaptat la organismul fiecaruia.

Cat dureaza tratamentul? 

Analiza corporala dureaza maxim 15 minute, informatiile fiind imprimate pe un buletin de analiza.

Pret : 30 RON

*Bonus in cazul achizitionarii orcarui tip de abonament, facial sau corporal

Program de lucru

Luni - Vineri: 10 - 21

Sambata: 10 - 16

Faceti o Rezervare

Trimiteti un e-mail la rezervari@allurespa.ro sau sunati-ne la 0350-422822 pentru a stabili o rezervare precum si serviciile dorite de dvs.

Noutati: Ultimele Tratamente

  • In lupta cu celulita primul si poate unul dintre cei mai importanti pasi il constituie diagnosticarea corecta a tipului de celulita. Este un element esential, in functie de care se poate stabili ulterior tipul de tratamente si terapii de utilizat pentru eradicarea celulitei.Continuare →