Telefon: 0350-422822
Centru de Remodelare Corporala si Estetica Medicala. Adresa: Str. Dealul Malului Nr. 2, Zona Cetatuia, Ramnicu Valcea.
Locatie Harta
 
 

Electrostimulare

electroCe este Electrostimularea si cum functioneaza?

Electrostimularea se realizeaza cu ajutorul unor electrozi cu micro-curenti care se pozitioneaza pe zona ce se doreste a fi modelata. “Lucram” astfel musculatura, gratie impulsurilor electrice ce reproduc fenomenul natural de contractare musculara, dar eliminand oboseala fizica si cresterea ritmului cardiac.

Electrostimularea este de fapt o “gimnastica pasiva”, prezentand avantajul semnificativ ca 45 minute de tratament echivaleaza cu 6 ore de gimnastica fara intrerupere.

Electro stimularea corporala este procedura ce se mentine in topul preferintelor in domeniul beauty tocmai datorita tratamentelor nedureroase si riscurilor aproape  inexistente comparativ cu chirurgia estetica. Electrostimularea ofera cele mai bune rezultate in materie de slabire, lifting sani, drenaj limfatic si fermitate musculara.

Elecrostimularea la termocuverta presupune efectuarea sedintelor de stimulare musculara intr-o patura termica care se incalzeste la 75 grade Celsius, provocand o vasodilatatie si o transpiratie la nivelul pielii.

Muschii lucreaza cu contractii la diferite intensitati; avand nevoie de energie pentru a lucra, ei utilizeaza grasimile dimprejur ducand la tonifiere si la diminuarea tesutului adipos.

 Beneficii:

– reducerea volumul adipocitelor si eliminarea aspectul capitonat al pielii;

– remodelarea corpul si reducerea circumferinta zonelor-problema;

– imbunatatirea tonifierii si fermitatii musculare;

– eliminarea aspectului de “coaja de portocala”;

– realizarea unui excelent drenaj limfatic;

– accelerarea circulatiei sangvine.

– combaterea celulitei;

Cat dureaza tratamentul?

Durata     45 minute

Primele efecte vizibile ale electrostimularii apar cel tarziu dupa a 3-a sedinta, iar dupa un pachet de 25 sedinte se obtine un rezultat similar al unei liposuctii (se recomanda o frecventa de 3 pe saptamana,urmate de intretinere la 5-7 zile).

Pret : 40 RON/sedinta

Pachete :

* 5 sedinte + o sedinta bonus

* 10 sedinte + 2 sedinte bonus

Program de lucru

Luni - Vineri: 10 - 21

Sambata: 10 - 16

Faceti o Rezervare

Trimiteti un e-mail la rezervari@allurespa.ro sau sunati-ne la 0350-422822 pentru a stabili o rezervare precum si serviciile dorite de dvs.

Noutati: Ultimele Tratamente

  • In lupta cu celulita primul si poate unul dintre cei mai importanti pasi il constituie diagnosticarea corecta a tipului de celulita. Este un element esential, in functie de care se poate stabili ulterior tipul de tratamente si terapii de utilizat pentru eradicarea celulitei.Continuare →