Telefon: 0350-422822
Centru de Remodelare Corporala si Estetica Medicala. Adresa: Str. Dealul Malului Nr. 2, Zona Cetatuia, Ramnicu Valcea.
Locatie Harta
 
 

Impachetari

Impachetarile corporale se folosesc pentru slabire si tonifiere si de obicei sunt recomandate o serie de 10-15 sedinte pentru rezultate vizibile. Sunt necesare 2-3 tratamente pe saptamana, care trebuie asociate cu folosirea zilnica de produse (recomandate de estetician) acasa.

Timpul de actionare depinde de ingredientii activi continuti; o sedinta poate dura intre 15 pana la 30-45 minute, dupa care se spala sau sterge (in functie de consistenta produsului). La final, se aplica o crema speciala.

Ce efecte au impachetarile corporale?

Elimina toxinele din organism, imbunatatesc circulatia sangvina si tonifiaza pielea. Printre ingredientele active cele mai folosite in impachetarile corporale sunt: CEAI VERDE,  CIOCAFANGO, PARAFANGO, TERMOSUDATIE, PAPRIKA, ALGE MARINE,etc.

 

ciocoIMPACHETAREA CU CIOCOFANGO

Ce este Ciocofango si cum functioneaza?

Considerat un tratament forte anticelulitic, produsul contine parafina, ciocolata 100%naturala, ulei de cacao, ulei de migdale, siliciu, abromina (substanta extrasa din semintele arborelui de cacao,cu efect vasodilatator,ce stimuleaza dizolvarea depozitelor de grasime).

BENEFICII:

– hranirea si hidratarea pielii;

– prevenirea imbatranirii premature (proprietati antioxidante);

– eliminarea celulitei (prin continutul de cafeina);

– detoxifiere;

– slabire rapida;

– inlaturare a  stresului.

Cat dureaza tratamentul?

Se recomanda un pachet de 10-15 sedinte a cate 30 minute fiecare, efectuate la interval de 2-3/saptamana.Recomandam impachetarile cu ciocofango la cald (termocuvertei, sauna umede, sauna infrarosu).

 

IMPACHETAREA CU CAFEINA

Ce este Cafeina si cum functioneaza?teina

Un ingredient natural utilizat cu rezultate exceptionale in tratamentul anticelulitic este CAFEINA, datorita potentialului ei lipolitic si termic.Aceasta este un alcaloid de origine vegetala prezent in cafea, ceai negru. Reprezinta un principiu activ indispensabil, continut in produsele cosmetice de remodelare si anticelulitice, datorita proprietatilor sale drenante, energizante si lipolitice.

Sunt bine-cunoscute atat proprietatea cafeinei de stimulare a drenajului limfatic, cat si functia ei antiedematoasa(de mobilizare a acizilor grasi din tesutul adipos).

Impachetarile cu cafeina sunt recomandate pentru celulita edematoasa de grad II-III,vergeturi localizate pe fese, coapse sau abdomen, retentie hidrica.

BENEFICII:

– slabire rapida si uniforma;

– eliminarea depozitelor de grasime;

– energizarea organismului;

– catifelarea pielii si dobandirea fermitatii.

Cat dureaza tratamentul?

Se recomanda un pachet de 10-15 sedinte a cate 30 minute fiecare, efectuate la interval de 2-3/saptamana.Recomandam impachetarile cu cafeina la cald (termocuvertei, sauna umede, sauna infrarosu).

 

faIMPACHETAREA CU FANGO TERMAL

Ce este Fango si cum functioneaza?

Fango este un namol hipertermal obtinut in urma amestecului dintre doua componente- solida si lichida, amestec utilizat cu mare succes in terapii corporale sub forma impachetarilor (aportul de caldura este benefic, prin urmare recomandam termosauna drept adjuvant).Efectele biologice, terapeutice si estetice recomanda impachetarile cu fango drept o modalitate ideala de scadere in greutate, detoxifiere si hidratare.

BENEFICII:

-transmite prin piele substante si principii active active si functionale;

– creste microcirculatia pielii;

– ajuta la cresterea temperaturii locale si profunde;

– are o actiune anti-inflamatoare si analgezica;

– determina cresterea rezistentei la noxele patogene, exogene si endogene;

– reduce vizibil celulita si amelioreaza calitatea pielii.

Cat dureaza tratamentul?

Un ciclu de tratamente cu namol include 12-15 sedinte a cate 30 minute fiecare, efectuate de 2 ori/saptamana.

Recomandam impachetarile cu fango la cald (termocuvertei, sauna umede, sauna infrarosu).

 

IMACHETAREA CU ALGEalge

Ce sunt algele marine si cum functioneaza?

Algele traiesc in adancurile sau la suprafata marilor si oceanelor si produc intre 50 si 70% din oxigenul planetei.Algele brune, fucusul si laminaria sunt deosebit de eficiente in procesul de slabire si redefinire a siluetei datorita principiilor active existente care penetreaza foarte usor epiderma.

In tratamentele corporale, algoterapia se combina cu aplicarea razelor infrarosii(acestea favorizeaza dilatarea capilarelor subcutanate, antrenand un mai bun transfer al principiilor active la nivelul dermului).

Algele, existente in diferite forme (rosii,verzi,albastre,brune) sunt deosebit de benefice asupra sanatatii, datorita continutului bogat in compusi minerali care actioneaza impotriva imbatranirii intregului organism. In compozitia algelor intra oligoelemente si elemente (iod,brom, magneziu, potasiu, sodiu, calciu, fosfor, sulf, clor, cupru, siliciu) ,vitamine (A,B1,B2,B6,B12,C,D,E,K,PP), acizi aminati, glucide, substante antibiotice, etc.

BENEFICII

– scaderea in cm;

– eliminarea surplusului de apa;

– detoxifierea organismului;

– arderea grasimilor (activata de o sursa de caldura);

– redobandirea elasticitatii si fermitatii pielii;

– favorizeaza schimburile metabolice;

– sunt inzestrate cu efecte antireumatismale, remineralizante, stimulante ale circulatiei sanguine;

– hidrateaza in profunzime;

– stimuleaza glandele endocrine;

Cat dureaza tratamentul?

Se recomanda un pachet de 10-15 sedinte a cate 30 minute fiecare, efectuate la interval de 2-3/saptamana.

Recomandam impachetarile cu alge la cald (termocuvertei, sauna umede, sauna infrarosu).

 

IMPACHETAREA CU TERMOSUDATIE

Ce este termosudatia si cum functioneaza?

Este un excelent tratament anti-celulita, iar procedeul consta in aplicarea totala sau partiala a unui produs ai carui ingredienti activi determina o transpiratie abundenta si o ardere rapida a grasimilor. Actiunea este favorizata si amplificata de caldura generata cu ajutorul termocuvertei, a saunei umede sau a terapiei cu infrarosu .
Actioneaza direct asupra masei adipoase si ii reduce volumul prin intermediul procesului de termosudatie, care deschide porii si favorizeaza eliminarea toxinelor si grasimilor din tesut.

BENEFICII:

– rezultate vizibile dupa prima sedinta;

– eliminarea toxinelor si a apei retinute in exces;

– eliminarea celulitei.

Cat dureaza tratamentul?

Se recomanda un pachet de 10-15 sedinte a cate 30 minute fiecare, efectuate la interval de 2-3/saptamana, efectuate sub efectul benefic al caldurii localizate.

 

IMPACHETAREA CU PARAFANGO

Ce este Parafango si cum functioneaza?

Parafango reprezinta un amestec din namol marin, parafina, cafeina si saruri minerale cu actiune directa asupra procesului de drenaj limfatic si a celulitei prin activarea circulatiei sanguine.Tratamentul se recomanda persoanelor ponderale cu depuneri excesive de grasime,picioare groase/umflate, vergeturi vizibile.

Este unul dintre cele mai eficiente tratamente pentru slabire, hranire, curatare si detoxifiere a organismului.Acest tratament actioneaza asupra tesutului sucutanat prin distrugerea micro si macro nodulilor celulitici, ajutand la arderea grasimilor si la eliminarea toxinelor.

BENEFICII:

– reducerea celulitei indiferent de grad(pierderea de pana la 5 cm din tesutul adipos);

– activarea circulatiei sanguine;

– reducerea retentiei de apa;

– detoxifierea si tonifierea zonelor afectate de adipozitati localizate;

– hidratarea si catifelarea profunda a pielii(obtinute in urma eliminarii toxinelor);

– determinarea pierderea de kilograme in exces;

Cat dureaza tratamentul?

Se recomanda un pachet de tratamente(10-15 sedinte a cate 30 minute) pentru pierderea in circumferinta de pana la 8 cm.

Impachetarile cu parafango isi amplifica beneficiile combinate cu terapiile prin caldura efectuate in cadrul Centrului Allure Med Spa (Termosauna, Tunel Infrarosu).

Sedintele trebuie efectuate intensiv de 3 ori/ saptamana, iar dupa obtinerea rezultatelor dorite, o sedinta la 8-10 zile este suficienta.

 

Pret : 85 RON/sedinta

Pachete :

* 5 sedinte + o sedinta bonus

* 10 sedinte + 2 sedinte bonus

 

 

Program de lucru

Luni - Vineri: 10 - 21

Sambata: 10 - 16

Faceti o Rezervare

Trimiteti un e-mail la rezervari@allurespa.ro sau sunati-ne la 0350-422822 pentru a stabili o rezervare precum si serviciile dorite de dvs.

Noutati: Ultimele Tratamente

  • In lupta cu celulita primul si poate unul dintre cei mai importanti pasi il constituie diagnosticarea corecta a tipului de celulita. Este un element esential, in functie de care se poate stabili ulterior tipul de tratamente si terapii de utilizat pentru eradicarea celulitei.Continuare →