Telefon: 0350-422822
Centru de Remodelare Corporala si Estetica Medicala. Adresa: Str. Dealul Malului Nr. 2, Zona Cetatuia, Ramnicu Valcea.
Locatie Harta
 
 

Infrasauna

caps CliniqueCe este sauna infrarosu si cum functioneaza?

Terapia este generata pe principiul dublelor lampi infrarosii, a caror caldura radianta penetreaza in profunzime tesutul subcutanat si actioneaza direct asupra stratului de adipocite, accelerand eliminarea impuritatilor si toxinelor acumulate de organism.

BENEFICII:

–  stimuleaza transpiratia sanatoasa;

– detoxifica organismul prin eliminarea toxinelor sau a substantelor toxice hipodermice (corpul reactioneaza la caldura crescanda printr-un proces natural de racire-transpiratia);

Cu un flux mai sanatos de nutrienti si o circulatie sangvinica mult mai bogata in oxigen, infrasauna incurajeaza o imbunatatire a conditiei dermei si o regenerare celulara la nivelul acesteia ( transpiratia purifica porii incarcati, redand pielii stralucirea si frumusetea).

Cat dureaza tratamentul?

Durata     30 minute

Se recomanda 2 sedinte/ saptamana.

Pret : 30 RON/sedinta

Pachete :

* 5 sedinte + o sedinta bonus

* 10 sedinte + 2 sedinte bonus

Program de lucru

Luni - Vineri: 10 - 21

Sambata: 10 - 16

Faceti o Rezervare

Trimiteti un e-mail la rezervari@allurespa.ro sau sunati-ne la 0350-422822 pentru a stabili o rezervare precum si serviciile dorite de dvs.

Noutati: Ultimele Tratamente

  • In lupta cu celulita primul si poate unul dintre cei mai importanti pasi il constituie diagnosticarea corecta a tipului de celulita. Este un element esential, in functie de care se poate stabili ulterior tipul de tratamente si terapii de utilizat pentru eradicarea celulitei.Continuare →