Telefon: 0350-422822
Centru de Remodelare Corporala si Estetica Medicala. Adresa: Str. Dealul Malului Nr. 2, Zona Cetatuia, Ramnicu Valcea.
Locatie Harta
 
 

Nou! – Radiofrecventa Tripolara

radiofCe este Radiofrecventa si cum functioneaza?

Terapiile cu radiofrecventa tripolara sunt singurele tratamente care pot actioneaza combinand energia undei de radio-frecventa(RF) unipolara cu cea bipolara, activand atat superficial cat si profund celulele adipoase si fibroblastele(responsabile de producerea de colagen si elastina).
Radiofrecventa TRIPOLARA reprezinta ultima generatie de tratamente estetice care utilizeaza curentii electrici de inalta frecventa in scopul topirii depozitelor de grasime si al remodelarii corporale si faciale; actioneaza concomitent la nivelul celor trei straturi ale pielii( epidermic,dermic si hipodermic), provocand o puternica miscare moleculara si energetica in tesut.Grasimea solida(trigliceridele) stocata in adipocite se transforma in grasime lichida(acizi grasi), urmand a fi eliminata apoi prin celule.
Energia RF Tripolara penetreaza straturile pielii, incalzind selectiv tesuturile- caldura localizata cauzeaza o contractie imediata a fibrei de colagen, creand un efect de lifting.
Colagenul incalzit la o tempratura de 45-60 grade Celsius incepe sa-si schimbe structura si sa se micsoreze,conferind tonifiere si netezire chiar de la primul tratament.
 Aceste modificari termice determina formarea de noi fibre de colagen- proces de regenerare si reconstructie denumit neocolagenare.
Simultan, caldura dizolva grasimea subcutanata, determinand scaderea in greutate.
Beneficii:
– reducerea circumferintei taliei de pana la 8 cm dupa un pachet de 10 sedinte;
– topirea grasimii localizate (termolipoliza selectiva);
– reducerea celulitei in stare avansata;
– eliminarea flaciditatii; confera fermitate corpului( brate,abdomen,coapse si fese)

 

Cat dureaza tratamentul?

Pentru a obtine rezultatelor dorite va fi nevoie de un pachet de  8 – 12 sedinte, a cate 30 sau 60 minute fiecare. Rezultatele sunt vizibile intr-o luna, insa pielea va continua sa isi imbunatateasca textura si dupa mai multe luni de la tratament.

Pret :

*130 RON/sedinta — 60 minute

*70 RON/sedinta — 30 minute

Pachete :

* 5 sedinte a cate 60 minute + 2 sedinte cavitatie bonus

* 5 sedinte a cate 30 minute + 1 sedinta cavitatie bonus

 

Program de lucru

Luni - Vineri: 10 - 21

Sambata: 10 - 16

Faceti o Rezervare

Trimiteti un e-mail la rezervari@allurespa.ro sau sunati-ne la 0350-422822 pentru a stabili o rezervare precum si serviciile dorite de dvs.

Noutati: Ultimele Tratamente

  • In lupta cu celulita primul si poate unul dintre cei mai importanti pasi il constituie diagnosticarea corecta a tipului de celulita. Este un element esential, in functie de care se poate stabili ulterior tipul de tratamente si terapii de utilizat pentru eradicarea celulitei.Continuare →