Telefon: 0350-422822
Centru de Remodelare Corporala si Estetica Medicala. Adresa: Str. Dealul Malului Nr. 2, Zona Cetatuia, Ramnicu Valcea.
Locatie Harta
 
 

Sauna Umeda

CAT_0715

Ce este sauna si cum functioneaza?

SAUNA UMEDA – constituie atat o forma de relaxare, cat si o forma de  eliminare a rezidurilor din organism, fapt ce determina pierderea kilogramelor in exces. Caldura accelereaza procesele chimice de la nivelul corpului, transformand astfel sauna umeda intr-una dintre cele mai simple si confortabile metode de a elimina toxinele din organism.

BENEFICII

Pe masura ce porii se deschid si glandele sudoripare incep sa produca transpiratie, corpul elimina deseurile metabolice .transpiratia contine aproape aceleasi elemente ca si urina si din acest motiv pielea este uneori numita “al treilea rinichi al organismului “. S-a dovedit stiintific ca 30 % din deseurile metabolice sunt eliminate prin transpiratie .

Efectele saunei umede asupra organismului uman sunt remarcabile, desi conceptul de aburi in sine este foarte simplu – tratamentul cu aburi curata pielea ( cel mai mare organ al corpului), careia ii reda elasticitatea si tonicitatea .Se recomanda aportul unor cantitati mai mari de lichide si efectuarea de masaje anticeluluitice pentru maximizarea efectului.

Cat dureaza tratamentul? 

Durata     30 minute

2 sedinte/ saptamana vor fi suficiente pentru relaxare si inducerea starii generale de bine.

 

Pret : 30 RON/sedinta

Pachete :

* 5 sedinte + o sedinta bonus

* 10 sedinte + 2 sedinte bonus

Program de lucru

Luni - Vineri: 10 - 21

Sambata: 10 - 16

Faceti o Rezervare

Trimiteti un e-mail la rezervari@allurespa.ro sau sunati-ne la 0350-422822 pentru a stabili o rezervare precum si serviciile dorite de dvs.

Noutati: Ultimele Tratamente

  • In lupta cu celulita primul si poate unul dintre cei mai importanti pasi il constituie diagnosticarea corecta a tipului de celulita. Este un element esential, in functie de care se poate stabili ulterior tipul de tratamente si terapii de utilizat pentru eradicarea celulitei.Continuare →