Telefon: 0350-422822
Centru de Remodelare Corporala si Estetica Medicala. Adresa: Str. Dealul Malului Nr. 2, Zona Cetatuia, Ramnicu Valcea.
Locatie Harta
 
 

Universal Contour Wrap

ucw

Ce este Universal Contour Wrap si cum functioneaza?

Un amestec unic de argila bogata in minerale si o tehnica de impachetare specializata ajuta la curarea si detoxifierea corpului in timp ce compacteaza tesuturile grase moi, pentru a crea o pierdere de centimetri  instant si care dureaza.

Componente
Tratamentul foloseste ca bază argila din Marea Moartă (bentonita) ce contine ingrediente cheie cum ar fi: clorura de sodiu, clorura de magneziu, sulfat de magneziu si oxid de zinc – unele din mineralele principale foarte importante în metabolismul pielii noastre.

Sărurile minerale sunt ingredienti naturali care stimulează pielea să îndeplinească functii ca producerea de ulei si hidratare ce dau fermitate pielii, echilibrând umezeala de sub suprafată. Ele păstrează mucoasa membranoasa umedă si cresc regenerarea celulara, dând pielii elasticitate mai bună.

Argila – Este cunoscută pentru proprietătile si abilitătile de a scoate si de a lega metale grele, medicamente si alte toxine din organism. Această argilă a fost folosită de sute de ani pentru uz extern si intern pentru curătare (purificare).

Sodiul – este depurativ si rehidratant natural.  Ajută la eliberarea acidului lactic care creste în timpul activitătilor fizice cauzând dureri musculare. Sărurile fac parte dintr-o formulă importantă a lichidelor electrolitice a organismului uman. Clorura de sodiu are proprietăti naturale de curătare, tonifiere, întărire si proprietăti de contractare.

Magneziul – Este important pentru combaterea retentiei de lichid, încetineste îmbătrânirea pielii si calmează sistemul nervos. Magneziul are proprietăti naturale de întindere, tonifiere, întărire asupra pielii si luptă împotriva alergiilor. Sulfatul de magneziu cunoscut  si ca Sare Epsom, este binefăcător pentru piele pe mai multe căi.

Oxidul de zinc – Zincul este un micro-element esential în crestere si dezvoltare si a fost folosit în vindecarea rănilor. Este anti-bacterial si antiinflamator. Ajută la vindecare si calmează eruptiile. UNIVERSAL CONTOUR  WARP este tratamentul pentru pierderea de centimetrii care garanteaza ca vei pierde cel putin 15 cm in doar 2 ore, fiind astfel solutia perfecta atunci cand vrei sa arati perfect pentru acea ocazie speciala.

ucBeneficii:

  • Tonifiere si Fermitate – revitalizeaza elastina din organism si compacteaza zonele unde s-a depus grasime, sculptand efectiv corpul in forma pe care o meriti
  • Exfoliere si Curatare – in timpul tratamentului intregul organism este impachetat in argila calduta si bandaje, ceea ce face ca fiecare centimetru de piele sa fie curatat si hidratat
  • Detoxifiere – argila bogata in minerale ajuta la extragerea toxinelor localizate sub piele, revitalizandu-te dupa fiecare tratament
  • Compactarea pielii – reducerea pielii flasca cauzata de sarcina sau schimbarile bruste de greutate.

 

Cat dureaza tratamentul? 

Durata     120 minute

Pentru rezultate optime de remodelare, va recomandam achizitionarea unui pachet de trei sedinte(efectuate la interval de 7- 10 zile).

 

Pret :

*150 RON/sedinta — impachetare totala

*80 RON/sedinta — impachetare o zona

 

Program de lucru

Luni - Vineri: 10 - 21

Sambata: 10 - 16

Faceti o Rezervare

Trimiteti un e-mail la rezervari@allurespa.ro sau sunati-ne la 0350-422822 pentru a stabili o rezervare precum si serviciile dorite de dvs.

Noutati: Ultimele Tratamente

  • In lupta cu celulita primul si poate unul dintre cei mai importanti pasi il constituie diagnosticarea corecta a tipului de celulita. Este un element esential, in functie de care se poate stabili ulterior tipul de tratamente si terapii de utilizat pentru eradicarea celulitei.Continuare →