Telefon: 0350-422822
Centru de Remodelare Corporala si Estetica Medicala. Adresa: Str. Dealul Malului Nr. 2, Zona Cetatuia, Ramnicu Valcea.
Locatie Harta
 
 

Vacuum

dermocelCe este Vacuum-ul si cum functioneaza?

Endermologia – tratament modern non-invaziv  de combatere a celulitei ce se face printr-o usoara aspiratie – aparatul ridica pielea, o  ciupeste si o maseaza, dezintegreaza  grasimea subcutanata, deblocheaza apa si toxinele retinute in tesuturi permitand sistemului limfatic sa le dreneze.

Celulita este rezultatul acumularii grasimilor in adipocite si a retentiei de apa. In masura ce adipocitele cresc in dimensiuni, isi schimba forma ducand la aparitia aspectului neplacut de „coaja de portocala”. Acesta este si motivul pentru care celulita nu poate fi tratata numai cu exercitii fizice sau diete drastice.

Terapia  prin vacumare  se angajeaza sa raspunda cu eficienta uneia dintre cele mai pretentioase cereri in domeniu: tratarea eficienta a celulitei chiar si in stadiile ei cele mai avansate.

Aparatul foloseste metoda non-invaziva si non-agresiva a aspiratiei continue pentru un efect rapid si de lunga durata, impiedicand ulterior reformarea aspectului de coaja de portocala. Tehnica de tratament este asemanatoare cu un masaj manual profesional , cu avantajul  adaptarii intensitatii si profunzimii .

BENEFICII – vacuum-ul trateaza eficient toate tipurile de celulita:

  •  Celulita compacta, fibroasa;
  • Celulita moale – cu retentie de apa;
  • Celulita dureroasa;
  • Celulita veche sau noua (aparuta dupa sarcina)

Prin aceasta metoda se obtine o crestere a circulatiei sanguina si limfatice cu 200%, scazand retentia de apa si toxine.

Cat dureaza tratamentul?

Durata     30 minute

Este recomandat un pachet de 10 /12 sedinte a cate 30 minute fiecare (efectuate la interval de 3 zile)

Pret : 50 RON/sedinta

Pachete :

* 5 sedinte + o sedinta bonus

* 10 sedinte + 2 sedinte bonus

Program de lucru

Luni - Vineri: 10 - 21

Sambata: 10 - 16

Faceti o Rezervare

Trimiteti un e-mail la rezervari@allurespa.ro sau sunati-ne la 0350-422822 pentru a stabili o rezervare precum si serviciile dorite de dvs.

Noutati: Ultimele Tratamente

  • In lupta cu celulita primul si poate unul dintre cei mai importanti pasi il constituie diagnosticarea corecta a tipului de celulita. Este un element esential, in functie de care se poate stabili ulterior tipul de tratamente si terapii de utilizat pentru eradicarea celulitei.Continuare →